Тогда в Белгороде была предварительная договоренность, теперь вот в Сургуте. А перед этим, насколько я знаю, ему дважды не заплатили (или существенно недоплатили) в двух разных клубах.
Тенденция, аднака!

http://bgvolleyball.com/new.php?id=4982Пламен Константинов: Намесих се, защото Теодор трябва да играе
Селекционерът на Газпром (Сургут) Пламен Константинов бе доволен, че работата по трансфера на Теодор Тодоров е приключена и централният блокировач вече състезател в неговия отбор. Ето какво заяви специалистът за BGvolleyball.com относно привличането на българския национал в Русия.
"Първоначално следях с интерес развоя на събитията около Теодор Тодоров и нямах никакви намерения да го привличам в Газпром. Но след като видях, че нещата отиват към това, талантливият състезател да бъде резерва в Тренто, защото там взеха много силен централен -Матар Джурич и съм убеден, че Теди нямаше да получи шанс за изява, реших да се намеся. Да му дам възможност за развитие и да играе, бе основният ми мотив, когато взех нещата в свои ръце. Финансово също сме по-добре от италианците и предлагаме по-добра оферта. Въпреки това привличането на Теодор не беше лесно. Но, аз не съм човек, който постоянно ще виси над главата на някой състезател е ще го убеждава. Затова не съм го молил, нито досаждал. Само му разясних как стоят нещата и направихме оферта. Нашият отбор е млад, перспективен и той ще има най-важното- възможност да играе. Така че Теодор Тодоров сам взе своето решение и прецени, че трябва да дойде при нас. Радвам се, че стана така и се надявам да продължи с възходящото си развитие"
по всей видимости он поставил такие условия.abmir писал(а):michey, очевидно, сумел убедить руководство в необходимости этого приобретения...
AAY, такого болельщика, как вы, иметь - врага не надо, что вы все каркаете и каркаете? У самого-то как здоровье?AAY писал(а):А что, у Ащева абонемент?sisterDanki писал(а):AAY
Да, только ты говоришь о двоих из списка, а место в основе пока одно. Или я на пальцах считать разучилась?Ротация должна быть, страховка от травм...
Интересно. Если так, то нужен целый проект по его реанимации. Интересно ему самому это нужно?Lyuba писал(а):У меня еще мысль, что к нам может вернуться Егорчев.
Впрочем, это гадание на кофейной гуще...
Да, немного не понятна на позиция "Газпрома", Лукаш проверенный, знаешь, что от него ждать, он надежен и очень помог "Газпрому", отказываться в пользу молодого пусть и перспективного - все-таки это брать кота в мешке. Хотя, кто знает, может это будущий Мусэрский. А куда сейчас Каджевич? Он себе место найдет. Кстати, еще не известно заиграет ли кубинец в Сургуте. По большому счету, насколько знаю, после Прыгеля Сургуту с легионерами не везло. Именно поэтому расставание с Каджевичем - вопрос спорныйmichey писал(а):Лично у меня создается стойкое убеждение, что Константинов просто тащит "своего" игрока. А вот насколько он будет полезнее для клуба чем Каджевич? Не знаю, меня игра болгарских центральных в МЛ не убедила вовсе. И думается, что зря Югра отказывается от Каджевича..
Танькин муж писал(а):Шулепов не будет играть в новом сезоне в Сургуте. Платить много не смогут ( или не хотят ), а на меньшее Игорь врядли согласится. Много лет говорил ему, что в ЕКБ надо заканчивать карьеру, а не у Рафы в сраче... Хотя домой он опять же наврядли вернётся - с Алфёровым не уживутся... Хотя может вспомнят пословицу они про "кто старое помянет.... "
В том то и дело. Вообще состав "Газпрома" очень загадочен, еще больше загадочен Екатеринбург. Интересно, Егорчев куда пойдет - в Сургут или к Алферову? Хотя, обе команды будут играть в лучшем случае за плей-офф. Кстати: как вариант. Свердловск: Гера, Шулепов, Егорчев, Бовдуй, Александрович, Егоров и так далее...состав был бы нелпохойmichey писал(а):Верес, что-то центральные сборной Болгарии не произвели на меня впечатления вторых Мусэрских даже потенциально.